Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Transmixt: drept la replica

Conducerea societății Transmixt consideră drept tendențios articolul ”Consiliul Județean a votat după cum Transmixt-ul a dictat”, publicat de Turnul Sfatului. Pe această cale dorim să vă informăm că titlul articolului este o alegere nepotrivită, având în vedere că societatea noastră nu poate impune, nici măcar legal, Consiliului Județean aprobarea tarifelor privind transportul județean de călători. Această decizie aparține exclusiv conducerii Consiliului Județean și aleșilor județeni. Societatea noastră poate, în schimb, solicita, prin argumente economice, modificarea tarifelor de călătorie, dar numai în cadrul prevăzut de lege. Așadar, societatea prin reprezentantul legal nu poate ”dicta” Consiliului Județean adaptarea unui act normativ.
În consecință, dorim mai multă obiectivitate din partea publicației dumneavoastră, mai ales că seria articolelor defăimătoare la adresa Holdingului Atlassib și implicit a societății Transmixt, membră a holdingului, continuă. Societatea Transmix și Holdingul Atlassib își rezervă dreptul de a acționa în judecată publicația dumneavoastră pentru modul incorect în care relatează evenimentele.

Director,
Ing. Marius Iliescu

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

11 comentarii

Eu

Acum 13 ani

Praf :)
Raspunde

Ea

Acum 13 ani

Ruta \"dictatului\" pretului: carabulea-johannis-Bottesch. Pa!
Raspunde

Marius

Acum 13 ani

Ia uite, frate, l-a angajat Carabulea pe Iliescu! Vedeti ca prenumele comunistului este Ion, nu Marius. Va rog sa rectificati greseala, pentru ca ma simt lezat si-mi rezerv dreptul de a va actiona in judecata.
Raspunde

cadrilater

Acum 13 ani

deci am avut dreptate cand am banuit ca diparitia subita a troleibuzelor din Sibiu a fost determinata se scaderea afacerilor lui Carabulea cu autobuzele de cursa lunga ( s-a emancipat lumea, merge in strainatate cu masina proprie sau cu avionul) , care, fiind disponibile trebuiau plasate avantajos la prietenii de afaceri care dispun de banii bugetarilor...Iar declaratia directorului: \" nu putem impune nici macar LEGAL pretul..\" spune exact ceea ce scria ziarul, adica ILEGAL.
Raspunde

x

Acum 13 ani

fas!
Raspunde

feri

Acum 13 ani

ca deobicei, mortaciunilor, iar dovediti un cretinism iesit din matca si, desigur, cu asta ramaneti, retardatilor, bla, bla, bla...
Raspunde

Radu

Acum 13 ani

de ce nu lasati si alte firme de transport in judet? ar trebui impuse preturile maximale dar ar trebui lasata orice firma sa mearga pe aceste rute, atunci o sa vedem competitie si preturi reduse. sau nu ii convine lui ilie?
Raspunde

Parereeeee

Acum 13 ani

Tare faza cu \"nici macar legal\". O fi incercat ei pe mai multe cai...
Raspunde

da

Acum 13 ani

se cearta presarii intre ei.Faceti dreaku presa nu va scuipati,hahalere de 2 bani.Bine ca va citim on line ca n-as da 2 bani pe ambele ziare.
Raspunde

cineva ce stie

Acum 13 ani

pe traseele din jurul Medias-ului sc transmixt sa a marit pretul biletelor de 3 ori in 2 luni, domnul iliescu marius face ce vrea muschi lui, semnaturile false la transmixt sant ceva normal, nerentabilitatea coloanei 3 medias se bazeaza pe cu totul altceva, in nici un caz pe pretul biletelor, ci pe hotia la nivel mare, 70 % din abonamente sant false.
Raspunde

cineva ce stie

Acum 13 ani

dar ce e mai rau , e ca oameni lui carabulea il fura cel mai tare pe carabulea, si din toate astea oameni au de suferit, iliescu are 10 % din transmixt dar nu ii ajunge si-l fura pe cara.. de trazneste, nu zic ca carabulea e sfant dar pana la dumnezeu ne manca sfintii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus