Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Ambient a trecut pe pierderi

Ambient Sibiu, una din cele mai mari companii cu capital românesc de pe piaţa distribuţiei materialelor de construcţii, a trecut pe pierderi anul trecut, în ciuda unui avans consistent al afacerilor. Potrivit datelor companiei, Ambient a avut pierderi de 37,3 milioane lei în 2008, de la câştigul net de 326.820 lei din anul precedent. Vânzările companiei, controlate de omul de afaceri Ioan Ciolan, au crescut cu 41%, de la 603,9 milioane lei la 852,2 milioane lei. Creanţele firmei s-au diminuat de la 108,6 milioane lei la 85,2 milioane lei, iar datoriile au crescut de la 223,9 milioane lei la 444,2 milioane lei. La sfârşitul anului trecut, Ambient avea o reţea de 15 centre comerciale (Sibiu, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Baia Mare, Bistriţa, Alba Iulia, Mediaş, Deva, Gheorgheni, Sighişoara, Năsăud, Lugoj, Blaj, Borşa, Râmnicu Vâlcea), opt magazine (Sibiu - 3 unităţi, Cisnădie, Dumbrăveni, Arad, Satu Mare şi Târnăveni) şi patru depozite logistice (Sibiu, Bucureşti, Braşov şi Timişoara). Compania a anunţat, în octombrie 2008, că intenţionează să îşi extindă până în 2012 reţeaua de centre comerciale cu peste 20 de unităţi noi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

minca

Acum 14 ani

mai palinca, iar umbli cu sopirla? ma faci sa intru-n panica. De ce nu v-ati lasat naravu dincolo?ATI LUAT TOATA PROSTIA CU VOI!!!
Raspunde

eugen

Acum 14 ani

o fi trecut pe pierderi, ca are de unde, da voi ati dat faliment!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus