Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Adevarul de Seara, 24 august

Dă Doamne străzi şi trotuare! Adevărul de Seară scrie că lucrările la o stradă din cartierul Guşteriţa sunt aproape finalizate. "Una din cele mai importante lucrări de înlocuire şi refacere a canalizării, ce are loc în cartierul Guşteriţa, este aproape finalizată", scrie Adevărul de Seară. Din articol reiese că ar fi vorba de Strada Podului, Bieltz sau Treboniu Laurian. în poza apare Filarmonicii. Dacă greşesc, îmi cer scuze. Un milion de lei pentru câinii vagabonzi din Sibiu. "Primăria susţine că graficul lucrărilor este respectat în tocmai de firma care se ocupă de acest obiectiv", scrie Adevărul de Seară. Preţurile reduse nu-i mai încântă pe sibieni. "Comercianţii spun că vânzările au crescut cu aproximativ 15% faţă de perioada anterioară sezonului de reduceri, dar sunt mai slabe cu 50% faţă de aceiaşi perioadă a anului trecut", scrie Adevărul de Seară.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1511

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus