Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Tribuna, 27 august

Elena Udrea a acordat un interviu cotidianului Tribuna în care explică faptul că există nişte oameni răi care au ceva cu ea. "Din păcate aţi auzit foarte multe neadevăruri despre mine în ultima lună. Evident că nu este adevărat, ba chiar lucrurile stau invers, adică am folosit fiecare moment în care m-am aflat în faţa camerelor de luat vederi pentru a promova gratuit tradiţiile noastre şi locurile mirifice pe care le avem. M-am îmbrăcat în costum popular în Maramureş, am purtat ia românească şi traista bucovineană în centrul capitalei, am mers desculţă pe plajă la Sulina, am încălecat pentru prima oară pe cal pentru a atrage atenţia turiştilor asupra hergheliei de la Mangalia şi am jucat tenis cu românul Ilie Năstase la Paris". şi-a întocmit repede Udrea un raport de activitate.
Fără nicio legătură cu primul subiect, Tribuna anunţă că la Mediaş s-a redeschis o toaletă publică, la insistenţele jurnaliştilot. "Contactaţi de jurnalişti, reprezentanţii Primăriei Mediaş au dat asigurări că începând de astăzi, toaleta va fi redeschisă. Mai mult decât atât, pentru acest weekend, în zona Pieţei Corneliu Coposu vor fi amplasate mai multe toalete ecologice", scrie Tribuna.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus