Joi,
24.06.2021
Cer Senin
Acum
29°C

Tribuna, 28 august

Cronica accidentelor rutiere continuă în Tribuna cu mare aplomb. "Un bărbat în vârstă de 31 de ani a ajuns joi seară la spital, după ce camionul la volanul căruia se afla, înmatriculat în Cluj, a intrat într-un TIR, în Tălmaciu II. "Conform primelor cercetări efectuate la faţa locului, autoutilitara înmatriculată în judeţul Cluj nu a păstrat o distanţă de siguranţă în mers şi a intrat în coliziune cu ansamblul TIR", precizează inspectorul principal Sandu Murariu, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere. Cele două vehicule veneau dinspre Vâlcea şi se îndreptau spre Sibiu. Din cauza evenimentului rutier, traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate, cozile de maşini întinzându-se pe mai bine de 10 kilometri.".
Tribuna scrie despre şedinţa de Consiliu Local în care s-a dat dreptul de a vinde baza Voinţa, trecând peste decizia prefectului Constantin Trihenea. "Baza Sportivă "Voinţa" este de vânzare. Asta au hotărât majoritatea consilierilor locali la şedinţa ordinară din luna iulie. Chiar dacă Instituţia Prefectului a trimis o sesizare către Consiliul Local pentru a reanaliza hotărârea, ca fiind neconstituţională, reprezentanţii Primăriei au răspuns, ieri, negativ solicitării venite din partea prefectului Constantin Trihenea. Scandalul este departe de a se fi încheiat. Prefectura are de gând să atace hotărârea de consiliu în contencios administrativ şi să lase legea să îşi spună cuvântul".

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus