Marţi,
29.11.2022
Ceata
Acum
0°C

Simulare de incendiu in Turnul Sfatului

Pompierii sibieni şi-au serbat astăzi ziua în Piaţa Mare cu descarcerări şi un incendiu la Turnul Sfatului. Zeci de gură-cască s-au ţinut după ei să vadă cum intervin de urgenţă autorităţile sibiene.
Mai întâi a fost partea plictisitoare. Discursurile. Au urcat pe scenă, deşi nu au vorbit cu toţii la microfon, mai toţi parlamentarii de Sibiu, reprezentanţii Instituţiei Prefectului, cei ai Consiliului Judeţean şi bineînţeles conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Au vorbit despre munca de pompier, i-au lăudat, le-au urat succes, tot ce-i mai frumos... în paralel, o mare parte din maşinile şi utilajele de intervenţie au stat la expoziţie în Piaţa Mare. De la Dacii şi maşini de pe la Revoluţie la utilaje noi şi maşini de fabricaţie străină. Abia la sfârşit a venit partea interesantă. O scurtă paradă după care o simulare de accident şi descarcerare. Urmate de simularea unui incendiu în Turnul Sfatului şi evacuarea celor prinşi în vârful turnului pe fereastră. O maşină a stropit bine turnul în timp ce trei alpinişti edilitari - pompieri instruiţi au coborât pe un traseu bine organizat şi stabilit înainte. Apoi s-au felicitat şi toată lumea a plecat acasă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus