Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
19°C

Sibienii, chemati sa scoata centrul Bucurestiului din mizerie

Arhitecţi şi constructori care au lucrat la reabilitarea centrului istoric al Sibiului au fost invitaţi, ieri, în centrul Capitalei, pentru a da sfaturi referitor la lucrările de reabilitare a centrului vechi al Bucureştiului. Lucrări care nu se mai termină din 2006. "Strada Lipscani, teoretic reparată, nu i-a impresionat pe specialiştii din Sibiu. „Asta e reparată? S-au folosit plăci de granit de opt centimetri, care sunt de cinci ori mai scumpe decât cele de trei centimetri, grosimea minimă acceptată. O fi bucureşteanul mai greu decât sibianul?“, a afirmat Claudiu Roşu, inginer la o firmă austriacă, specializată în restaurare şi reconstrucţie. Roşu a precizat că, pe lângă cadrul legislativ, una dintre problemele grave ale Bucureştiului este lipsa bunului simţ şi a culturii comunitare. „Există un mare pericol de prăbuşire în zonă“, a constatat arhitectul Vladimir Grigorov, cercetând din priviri clădirile părăginite de pe Strada Gabroveni", descriu cei de la Adevărul de Seară.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

viorel

Acum 13 ani

bucurestenii s-au molipsit de grandomanie ! Vezi noua pasarela.....!
Raspunde

@viorel

Acum 13 ani

Am vazut-o bai retardule, si dincolo de arhitectura neo-baroca a pasarelei , am remarcat prezenta lui ma-ta cocotata in varf si prestand felatii la trecatori.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus