Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Mai multi bebe in judet

Natalitatea în judeţul Sibiu este în creştere, se arată într-un comunicat de presă remis de Direcţia Judeţeană de Statistică. În luna iulie, în judeţ s-au născut 507 copii, cu 108 mai mulţi decât în luna iunie. Faţă de luna iulie 2008, numărul nou-născuţilor a fost mai mare cu 47 copii.
Numărul persoanelor care au decedat în judeţ în luna iulie 2009 a fost de 355 , cu 13 decedaţi mai puţini decât în luna iunie 2009, respectiv mai mic cu 11 persoane faţă de iulie 2009. „Excedentul numărului de născuţi-vii faţă de cel al decedaţilor a determinat, în judeţul Sibiu, în luna iulie 2009 un spor natural pozitiv şi astfel creşterea numărului populaţiei cu 152 persoane", se arată în comunicatul de presă.
Pe primele 7 luni ale acestui an în judeţul Sibiu s-au născut 2765 copii şi au decedat 2576 persoane , înregistrându-se un spor natural pozitiv de 189 persoane , mai mare cu 70 faţă de perioada similară a anului precedent.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 413

Comentarii

3 comentarii

Luthe

Acum 14 ani

Fute lumea, fute ...
Raspunde

filip

Acum 14 ani

lui luthe: mare jeg esti, mai acesta! intrebarea care ramane este de ce dracu' te mai rabda pamantu', creparea-i, si mars la scoala, poate mai prinzi o ora-doua de educatie... apropo, tu te ai cumva doar cu...laba?
Raspunde

Luthe

Acum 14 ani

Mare imbecil esti mai filip; sa te sparg la nas, ca mi-ai adus aminte de maidanezul meu care a murit - filip il chema, bai jigodie! Alfel, mai suge sora-ta puIe la toti cetatenii? Da? Pai vezi de ce nu ramane gravida ....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus