Marţi,
22.06.2021
Partial Noros
Acum
28°C

Trihenea: „La Bacalaureat am vazut tineri care au lesinat”

Prefectul Constantin Trihenea s-a arătat ieri nemulţumit că investiţiile Guvernului în sălile de sport din judeţ nu au adus şi performanţe sportive.
 
Trihenea a convocat ieri la Prefectură toţi directorii de şcoli din judeţ unde există săli de sport împreună cu profesorii de sport. La eveniment a participat şi noul inspector şcolar general, Constantin Gorun.

„Am convocat această întâlnire pentru că statul, pe timpul mai multor guvernări, a investit fonduri însemnate în construirea de săli de sport, dar nu am auzit, ca urmare, şi de performanţe sportive notabile”, a început prefectul.

„Dorim să susţinem mişcarea sportivă din şcoli, ca o alternativă la sedentarismul tinerilor de astăzi. Dar chiar dacă instituţia prefectului îşi manifestă interesul faţă de acest subiect, totul depinde de modul în care dumneavoastră vă implicaţi în respectarea desfăşurării programei acestei discipline. Cu ocazia Bacalaureatului, am văzut tineri care au leşinat după două ture de stadion. Cred că asta demonstrează cât de necesară e pregătirea fizică pentru elevi. Mai cred că trebuie să descurajăm cedările orelor de sport în favoarea altor materii sau dacă trebuie, atunci numai în cazuri speciale şi cu recuperarea lor”, a mai declarat prefectul Trihenea.

Toţi cei prezenţi la întâlnire au primit ordin ca ncepând de ieri Instituţia Prefectului să primească informări periodice cu privire la calendarul evenimentelor sportive şcolare din judeţ.

Comentarii

2 comentarii

sibian si cetatean al unei tari jalnice

Acum 11 ani

Suntem in campania electorala?sa fim seriosi,tinerii nostri sunt niste handicapati.Fumeaza,beau de rup si stau in carciumi.In sport,orasul asta nu a mai vazut o investitie serioasa de zeci de ani.Suntem de rasul curcilor.Autoritatile isi bat joc de sportul sibian.Sunt dispus sa va aduc sute de dovezi ca suntem ultimul oras si judet din tara la performanta sportiva.
Raspunde

k.johannis

Acum 11 ani

buey sibiene, daca nu-ti convine du-ten plm la ciorogarla si mai lasama dreaq in pace.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus