Joi,
08.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Concurs pentru barmani, ospatari si bucatari

Continental Hotels organizează un concurs pentru a descoperi cei mai buni barmani, cei mai buni bucătari şi cei mai buni ospătari.

Între 18 şi 20 noiembrie, Continental Hotels organizează Concursurile Profesionale pentru “Cel mai bun barman”, “Cel mai bun bucătar” şi “Cel mai bun ospătar” la Continental Forum Oradea, Continental Târgu Mureş, respectiv Continental Forum Sibiu.
 

“Această competiţie, ajunsă deja la cea de-a opta ediţie, are menirea de a scoate la lumină oamenii pasionaţi de meseria pe care o practică, de aceea evenimentele de anul acesta poartă emblema cunoscutului motto: "Mai mult decât profesie, PASIUNE". Lanţul Continental Hotels a început această serie de evenimente în 2002, cu alte cuvinte, de 7 ani oferim şansa angajaţilor noştri de a-şi afirma talentul şi priceperea, recompensând pe cei mai buni dintre cei buni”, explică organizatorii într-un comunicat de presă.

Concurenţii vor trece atât prin probe teoretice, cât şi practice, vor trebui să demonstreze că se pot adapta rapid la reţete aflate pe loc, că sunt creativi şi originali în propunerea de reţete proprii şi că pot menţine o eleganţă în prezentare indiferent de situaţie. Pe rand, în cele trei zile, ne vom bucura de atmosfera de spectacol şi vom urmări o competiţie antrenantă gândită pentru a stimula atitudinea competitivă a angajaţilor şi dorinţa continuă de perfecţionare.

Organizatorii s -au gandit şi la spectatori şi au pregătit concursuri surpriză şi momente artistice care vor completa evenimentele. Mai mult decât atât, nu numai juriul va fi cel care va nota preparatele, dar şi opinia publicului va fi luată în considerare pentru evaluarea concurenţilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus