Vineri,
09.12.2022
Partial Noros
Acum
1°C

Disparuta de acasa

Femeia din imagine se numeşte Monica Blanga şi a dispărut de acasă la sfârşitul lunii octombrie. Dispariţia ei a fost anunţată de către o rudă din localitatea Caşolţ. Bărbatul a sesizat postul de Poliţie din Roşia cum că femeia a dispărut în 29 octombrie şi de atunci nu a mai revenit acasă. Ea este de loc din Caşolţ şi suferă de o afecţiune psihică. Femeia are 1.65 înălţime, 60 de kilograme, păr negru, ten alb. Ca semne particulare, are privirea şasie şi urma unei operaţii de cezariană. „La data plecării femeia purta un batic de culoare neagră, pulover de lână negru, pantaloni din stofă negri şi pantofi din piele negri. Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112”, transmite Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 188

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus