Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Afacerile Concefa scad cu 30%

Firma de constructii Concefa Sibiu (COFI), controlată de omul de afaceri Horaţiu Cercel, a înregistrat trimestrul trei din acest an afaceri de 19,7 mil. lei (4,67 mil. euro), cu 30,8% sub nivelul afişat în aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit datelor firmei, publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti. Profitul societăţii s-a redus cu 21%, la 246.900 de lei, se mai arată în raport. Concefa a încheiat în trimestrul al treilea un contract in valoare de 20 mil. euro cu firma INR Management Real Estate privind construirea fazei I din complexul Silver Mountain, care are termen de livrare 2010.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

ei si?

Acum 14 ani

Ei si,ce stire e asta? Ai vreun interes?A fost seful tau,si-l lingeai pe cacau ,un profesionist nu face dintr-o stire o vendeta!
Raspunde

afaderi cu statul

Acum 14 ani

Daca pierde Basescu..............FALIMENTUL
Raspunde

cravata portocalie

Acum 14 ani

anu trecurt a cumparat pamant iar anu asta le spunea oamenilor ca nu mai unt bani. Asta da manager
Raspunde

Cri

Acum 14 ani

Daca in loc sa-si vada de afaceri, aduna semnaturi pentru EBA, asa-i trebuie.
Raspunde

siby

Acum 14 ani

pai banii sunt in campania pdl, daca iese Base va castiga in 5 ani de 10 ori mai mult daca iese Geoana se poate sa nu mai auzim de el...nu plange nimeni
Raspunde

sibiu

Acum 14 ani

a mizat omul ca la ruleta pe alegerile acestea. Dar si de o sa avem guvern pdl in continuare... atunci sa vedeti voi cum trece criza pt domnul cu cravata portocalie din poza
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus