Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Se intrerupe apa in Cisnadie

SC Apă Canal anunţă că în cadrul lucrărilor de pregătire pentru iarnă, se va interveni asupra aducţiunii Sadu-Cisnădie. Miercuri, 25 noiembrie, între orele 8 şi 24 se va întrerupe furnizarea apei potabile în oraşul Cisnădie şi Zona Tocile. Rugăm abonaţii să îşi asigure rezerva de apă, iar la reluarea alimentării, înainte de întrebuinţare, să lase robineţii deschişi circa cinci minute.
SC Apă Canal va asigura populaţia cu apă menajeră prin intermediul a două autospeciale care vor staţiona pe toată durata intervenţiei în zona Minimax, respectiv în Piaţa Nouă - str. Stejarului (magazinul Ambient).
Informaţii suplimentare la Dispeceratul SC Apă Canal SA la tel: 0269.222.777

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 267

Comentarii

1 comentarii

mioara

Acum 13 ani

suntem in 26 ora 9 si apa nu a venit ce sa intelegem din asta? Lucram in institutii si lucram cu copii care merg la toaleta , si nu au cu ce sa se spele pe maini. Va rugam faceti ceva..............
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus