Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
16°C

Bate vantul prin sectia speciala de la Spital

Una dintre cele mai aglometare secţii de vot din turul I pare mult mai lejeră şi mai ocolită de votanţi până la această oră.

Una din cele mai aglomerate secţii speciale de vot din Sibiu din turul întâi a alegerilor prezidenţiale, cea amenajată în incinta Spitalului Judeţean Sibiu, a fost mai mult goală până la acestă oră. Dacă în turul I se stătea o perioadă bună de timp la coadă pentru a ajunge la cabina de vot, în prezent nu există mai mult de trei sau patru votaţi concomitent.

Fiind secţie specială organizatorii se pare că şi-au luat toate măsurile necesare de precauţie şi completarea documentelor, prin care votantul îşi asumă responsabilitatea şi declară că nu a mai trecut în prealabil pe la altă secţie de vot, merge foarte repede.

Singura observaţie notabilă a şefei de secţie de vot a fost accea că nu mai există coadă ca la turul I. Faptele par puţin ciudate la prima vedere pentru că Biroul Electoral Central a oferit în urmă cu câteva minute primele cifre oficiale. Conform acestora, prezenţa la vor este mai mare până la această oră decât în primul tur. În judeţul Sibiu, s-au prezentat la vot până la ora 10:00, 5,54% dintre cetăţeni, procent ce plasează judeţul la coada clasamentului naţional. Sibiul se află însă undeva la mijlocul clsamentului în ceea ce priveştre preznţa la vot în secţiile de votare speciale. Până la ora 10:00, în aceste secţii au votat 1.302 persoane.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus