Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
8°C

Inca o infrangere pentru echipa de volei

Sibiencele de la CSM-CSŞ Terezianum Sibiu au fost umilite de oltencele de la SCMU Craiova cu 3-0, sâmbătă, în deplasare. Aceste au pierdut cu 13-25, 17-25 şi 17-25 cele trei seturi în care Craiova a arătat că face legea pe teren propriu. Cu toate că, echipa trece printr-o situaţie mai delicată, cu multe înfrângeri consecutive, antrenorul Paul Bogdan rămâne totuşi optimist şi speră într-o victorie cu Iaşiul, ocupanta locului patru, în următoare etapă. CSM va juca cu Penicilina Iaşi, sâmbătă, 19 decembrie, la Sala Transilvania, de la ora 17:00. Componenţa lotului este următoarea: Niculcea Andreea, Constantinescu Raluca, Scheau Ana-Maria, Canea Ionela, Antonie Daria, Stanca Denisa, Dancu Lorena, Barac Adina, Buta Olivia, Moga Denisa, Titonea Nicoleta şi Dancu Gabriela.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus