Sâmbătă,
03.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Revolutia de la Sibiu, slavita cu artificii

Asociaţiile de revoluţionari din Sibiu au solicitat administraţiilor judeţene aproape jumătate de miliard de lei vechi pentru organizarea unor manifestaţii cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la Revoluţia din 1989. O parte din bani sunt destinaţi focurilor de artificii. Deocamdată, Asociaţia pentru Cinstirea Eroilor Revoluţiei şi Asociaţia Sibiu Decembrie 1989 au primit 22.000 de lei, de la Consiliul Judeţean Sibiu. "În perioada 16 - 24 decembrie, cu aceşti bani, asociaţiile amintite vor să organizeze o expoziţie fotografică în aer liber, depuneri de coroane în patru locaţii, un parastas, să aranjeze 24 de morminte, să depună jerbe să realizeze un spectacol aniversar şi focuri de artificii", a spus Daniela Câmpean, consilier judeţean. Cei 22.000 de lei au rămas în conturile Consiliului Judeţean în urma unor evenimente care fie nu au mai avut loc (un festival al Casei de cultură a municipiului Sibiu, economie de 6.000 de lei), fie nu au mai cerut fonduri (Cupa Davis, economiei de 16.000 de lei). Suma solicitată de asociaţiile revoluţionarilor a fost de 44.000 de lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

x

Acum 12 ani

0 (zero) organizare!
Raspunde

adi

Acum 12 ani

"Va invitam pe toti Duminica 20 Decembrie, orele 14.00 la Marsul de Comemorare al Eroilor Revolutiei. Traseul va fi: Platou Magazin Dumbrava - Monumentul Eroilor Revolutiei (in fata Casei de Cultura) - B-dul Nicolae Balcescu - Piata Mare." FARA NICIO LEGATURA CU ARTICOLUL DE MAI SUS
Raspunde

mihaela

Acum 12 ani

comemorarea eroilor revolutiei din dec.1989 se face cu cantece si focuri de artificii? in ce tara traim ?Folositi prilejul sarbatorilor de iarna de a va distra pe seama celor care s-au jertfit pentru o viata demna!
Raspunde

sebastian urmas

Acum 12 ani

R U S I N E ! nu trebuie sa stea nimeni sa sufere cu noi,dar macar nu asociati necazul nostru cu " distractia voastra " !
Raspunde

ioan

Acum 12 ani

programul omagierii celor 20 de ani...este absolut penibil si jignitor !
Raspunde

alin

Acum 12 ani

cumpar petarde
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus