Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
2°C

Doua centre de vaccinare pentru sibieni

Isteria creată în ultimele zile în capitală şi marile oraşe din ţară a făcut ca şi la Sibiu să fie create două centre de vaccinare pentru cei care doresc să se vaccineze împotriva gripei noi. Conducerea Spitalului Clinic Judeţean a luat decizia ca aceste două centre să fie deschise în Policlinica Veche, nr. 1. iar celălalt în Secţia Clinică de Infecţioase Adulţi. Cel de-al doilea centru este amenajat chiar la intrarea în secţia de infecţioase. Deasemenea, special pentru angajaţii Spitalului Clinic Judeţean, un al treilea centru de vaccinare a fost înfiinţat în Unitatea de Primiri Urgenţă.
Sibienii care doresc să se vaccineze împotriva virusului gripal AH1N1 pot să o facă în secţia de la Policlinica Veche între orele 9 şi 15. Intrarea se face prin strada Hermann Oberth. Iar cei care doresc să se vaccineze la secţia de infecţioase pot să o facă între orele 8 şi 15. Vaccinul este gratuit şi poate fi făcut şi la medicul de familie. Doar duminică, nu mai puţin de 35 de sibieni s-au vaccinat la centrul din Policlinica Veche.

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus