Marţi,
29.11.2022
Parțial Noros
Acum
-0°C

Vladescu: 100 de mii de disponibilizati

100 de mii de bugetari sunt la un pas să rămână fără un loc de muncă după ce Ministerul Finanţelor a precizat că există un program de disponibilizare care va fi aplicat în instituţiile din sectorul bugetar. "Nu comentez în momentul de faţă disponibilizările de posturi, există un program de circa 100.000, fiecare instituţie va aplica aceast program. Grija mea cea mare, în acest moment, este aceea de a găsi soluţii pentru crearea de locuri de muncă", a spus Sebastian Vlădescu, citat de Mediafax. Primii 17 mii de angajaţi din administraţia locală ar putea fi disponibilizaţi în acest an, primii concediaţi vor fi cei cu vârstă de pensionare şi cei fără copii, potrivit unui proiect de lege care limitează numărul funcţionarilor din primării şi consilii în funcţie de numărul de locuitori.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus