Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Tursib modifica iar trasee

Conducerea Tursib a adus recent două modificări în programul de circulaţie al autobuzelor.

Prima modificare este legată de autobuzul A10. Astfel, a fost aprobată prelungirea acestui traseu prin crearea unei bucle care să colecteze şi călătorii din staţiile de aşteptare SC Compa SA. “Autobuzul 10 îşi va prelungi traseul pe următoarele străzi: Calea Guşteriţei – Strungului – Henri Coanda – Principatele Unite – Oţelarilor – Macaralei – Calea Guşteriţei.  Această prelungire a traseului nu va afecta timpii de aşteptare în staţii şi nu va necesita nici o suplimentare a numărului de autobuze în zonă”, au transmis reprezentanţii municipalităţii.

Autobuzele de pe traseul 10 intră în cartierul Reşiţa la orele: 7.02, 7.39, 14.22, 15.19.

Modificări în programul de transport Tursib vor avea loc şi pentru traseul 1. Deoarece itinerariul traseului 1 se suprapune cu traficul greu şi totodată este necesară devierea traseului pentru a ocoli strada Rusciorului, acest autobuz nu se poate încadra în graficul de circulaţie. Astfel, soluţia adoptată constă în suplimentarea numărului de autobuze care deservesc acest traseu, cu păstrarea frecvenţei de trecere prin staţii.

Înformaţiile privind modificările operate se pot obţine: în fiecare staţie până la data de 31 ianuarie, la chioşcurile de vânzare a biletelor, dar şi la telverde: 0800 800 586.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

ma dau cu buzu

Acum 14 ani

hai ca incet, incet revenim la vechiul grafic de circulatie, care era mai bun de mii de ori decat cel actual
Raspunde

x

Acum 14 ani

Varza cu carne...asta e in stare sa scoata pana la urma numerele traseelor si sa puna placute doar cu capetele de linie. Avem exemplul rasinariului. Transportul in sibiu e praf
Raspunde

sibianul din cart resita

Acum 14 ani

Pai da... cum draq a intre si in cartierul resita cu program normal... ar fi chiar culmea. Se pare ca degeaba am semnat tot cartierul cerere pt a cu program normal... dar degeaba
Raspunde

b

Acum 14 ani

hellooooo herr popa!!! te asteapta pensia!
Raspunde

Transira

Acum 14 ani

Bietul traseu 10! Faci un ocol pe la COMPA - Otelarilor, apoi un altul prin cartierul Resita! Era nevoie de reconfigurarea a doua trasee(fostele 8 si 10), unul sa aiba cap de linie cart. Resita. Se dovedeste, daca mai era nevoie, ca "Noul" Tursib (denumit megalomanic) reprezinta un fiasco pe multi bani publici. Ca tot vorbim, "celebrul" consultant din Dresda, ce trasee a "realizat"? Sa le tot schimbi? Cine a "gasit" aceasta firma? Care a fost procedura de atribuire a contractului acestei firme? Care este valoarea contractului? E timpul sa adresam intrebari municipalitatii. Dvs., presa, nu aveti intrebari de pus?
Raspunde

cozma

Acum 14 ani

nu cred ca era nevoie de o reconfigurare, era nevoie de un nou traseu
Raspunde

Transira

Acum 14 ani

Da, vorbeam de doua trasee. Fostul 8 prelungit pana in cart. Resita (adica Turnisor - A. Iulia - Balea - COMPA - Balanta I - cart. Resita si fostul 10 (Strand - Gusterita).
Raspunde

x

Acum 14 ani

S ar putea folosi 17le asta de acum, total nerentabil cu prelungire din gara pana in cartierul Resita. dar unde nu i cap, vai de autobuze
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus