Marţi,
02.03.2021
Parțial Noros
Acum
1°C

Ivan Miskovic a dat Danemarca pe Romania si nu regreta: Voi lua in considerare o oferta viitoare

Seamănă, la fizic şi ca stil de joc cu regretatul Elemer Tordai. Asemănarea cu „legenda” din sala Transilvania, seriozitatea şi tenacitatea sa l-au transformat rapid pe Ivan Miskovic într-unul dintre răsfăţaţii publicului. Iar statisticile sale din primele meciuri ale returului îi dau dreptate. E un jucător de care CSU Sibiu avea nevoie.

Reporter: Cum te-ai adaptat în Sibiu?
Ivan Miskovic: Mă simt bine aici, am venit să joc baschet la o echipă foarte bună care munceşte mult şi unde se investeşte în baschet. Fanii de aici sunt minunaţi, toată lumea iubeşte baschetul, iar pentru mine acesta este un loc bun să joc.

Rep.: Ce ştii despre echipă şi despre acest campionat?
I.M.: Am jucat în Danemarca anul trecut, la câteva echipe diferite. Nu prea mi-a plăcut acolo, vroiam să plec. Înainte să vin aici îl ştiam pe Mike pentru că şi el a jucat acolo...

Rep.:...să înţeleg că Mike te-a adus aici?
I.M.: Nu. El mi-a spus doar că este bine aici. Întâmplător m-a sunat agentul meu şi mi-a zis că cei de la Sibiu mă vor, auzisem de la Mike că este bine, aşa că am acceptat oferta. Este şi aproape de casă.

Rep.: Ce ai auzit de acest campionat, deşi, eşti de puţin timp aici?
I.M.: Arată bine, este clar un pas înainte, comparativ cu Danemarca. Am auzit că sunt mulţi sârbi aici, la Timişoara ar fi vreo cinci, deşi eu nu cunosc niciunul. Nu cunosc nicio echipă, iar ca jucători din acest campionat îi ştiu pe Krstanovic de la Cluj, pe Mike şi pe Jarrett Howell de la Mediaş.

Rep.: Ce planuri ai de viitor în privinţa echipei, ce ţi-ai dori?
I.M.: Până acum este bine, dacă joc bine şi totul va decurge normal, mă gândesc că cei de aici, de la Sibiu, vor dori să vin înapoi şi sezonul viitor. Voi lua în considerare oferta.

Rep.: Care este diferenţa dintre baschetul de aici şi cel din Danemarca?
I.M.: Baschetul este la un nivel mai ridicat aici. Pentru mine este un pas înainte. Aici o să-mi îmbunătăţesc jocul ca baschetbalist. Îmi place şi în Danemarca, nu mă înţelege greşit, dar aici este mai bine. Am mai jucat în ţara mea, dar când eram mic, în America şi în Danemarca.

Rep.: Dacă ai jucat în America, poate cunoşti pe cineva de aici…
I.M.: Nu. Sunt patru americani la echipă, antrenorul este american, pot spune că baschetul s-a "americanizat" un pic aici. Darnell Clavon este ok, ştie foarte bine ce face, ştie baschet, asta e sigur! Până acum, pare că este bine, îi înţeleg opţiunile. Poate vedea perspectivele unui jucător.

Rep.: Îi-ai dori să joci într-o altă ţară decât România?
I.M.: Vreau să îmi îmbunătăţesc jocul deocamdată. Îmi place aici, până acum, dar dacă mă ia altă echipă în viitor nu e nicio problemă. Poate aş dori să evoluez în Israel, pentru că am prieteni acolo. Mă gândeam să renunţ la baschet, dar, apoi am venit aici, deci, nu ştiu ce se va întâmpla.

Rep.: Care este idolul tău? Ce hobby-uri ai?
I.M.: Acum nu am unul, când eram mai mic îmi plăcea un sârb. Nu prea am hobby-uri. În general mă uit la televizor şi la filme. Aş spune că îmi place să înot foarte mult, dar deocamdată nu ştiu unde aici, la Sibiu.

Comentarii

3 comentarii

ctc

Acum 11 ani

ti-ai mai imbunatatit setul de intrebari de la ultimul interviu cu herndon dar parca tot mai trebe sa lucrezi vezi ca multe din intrebari au acelasi raspuns poate ar trebui sa te documentezi putin mai mult despre cel caruia ii iei interviu si sa incerci sa atingi si alte puncte..e ok deocamdata pentru varsta ta..iti urez numai bine si la cat mai multe interviuri!..ps: ii puteai spune lui ivan ca olimpia si neptun sunt aproape si poate merge la inot;)
Raspunde

bubu

Acum 11 ani

da, oarecum mai bine decat celalalt interviu, dar totusi intrebari superficiale, stereotip, ce conteaza pe ce jucatori cunoaste, pe cine stie de aici si pe cine nu...?
Raspunde

Hulk

Acum 11 ani

Maine 06.02.2010 incepand cu ora 11:00 pe Stadion Vointa din Strand liderul seriei a VI-a din liga a III-a Vointa Sibiu intalneste formatia "U" Cluj intr-un meci de pregatire. Va asteptam in numar cat mai mare la stadion sa sustinem formatia locala.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus