Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Neamtu: “ne propunem construirea si altor locuinte pentru tineri”

Primarul municipiului Mediaş, Teodor Neamţu, a vizitat ieri şantierul ANL din cartierul Gura Câmpului pentru a vedea care este stadiul lucrărilor.

 La Mediaş se vor construi şase blocuri cu fonduri guvernamentale. Primăria Mediaş va realiza utilităţile în zonă - apă-canal, infrastructură rutieră şi celelalte utilităţi necesare unei zone rezidenţiale, în acest sens în perioada următoare se va demara procedura de achiziţie publică privind echiparea  a blocurilor pentru tineret situate pe str. Predeal .

 „Mă bucur că această investiţie se durelează conform proiectului. La trei dintre blocuri se lucrează la finisajele interioare, iar la unul la şarpantă, iar săptămâna viitoare  dacă timpul va permite constructorului, se va lucra la finisările exterioare. Lucrarile la două dintre blocuri vor fi gata în august, la alte două în octombrie, iar ultimele două la sfârşitul anului. Este o investiţie deosebită, sunt 6 blocuri cu 128 de unităţi locative, garsoniere şi apartamente cu 2 camere pentru tineri cu  o valoare de peste 30 milioane lei.  În urma discuţiilor purtate cu reprezantanţii Guvernului ne propunem să obţinem aprobarea pentru construirea şi a altor locuinţe pentru tineri deoarece această măsură reprezintă un ajutor important pentru fiecare famile aflată la început de drum“ a declarat primarul Teodor Neamţu.

 Până acum au fost depuse aproximativ 1015 de cereri pentru o locuinţă în noile blocurile construite cu fonduri guvernamentale prin Agenţia Naţională de Locuinţe. Cererile pentru locuinţe  ANL se pot depune la sediul Primăriei Municipiului Mediaş, la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Hulk

Acum 14 ani

Maine 06.02.2010 incepand cu ora 11:00 pe Stadion Vointa din Strand liderul seriei a VI-a din liga a III-a Vointa Sibiu intalneste formatia "U" Cluj intr-un meci de pregatire. Va asteptam in numar cat mai mare la stadion sa sustinem formatia locala.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus