Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
8°C

Dafora construieste un bazin de inot

Dafora S.A., in calitate de lider de asociere, anunţă încheierea contractului de proiectare şi execuţie pentru adaptarea la teren şi construirea investiţiei “Bazin de înot didactic situat în localitatea Mediaş”. Bazinul de înot va fi amplasat în curtea interioară a Şcolii Generale nr. 8 şi va avea o suprafaţă totală utilizată la sol de 835 mp. Contractul, în valoare de aproximativ 4 milioane lei, se va derula pe o perioadă de aproximativ 11 luni.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 355

Comentarii

6 comentarii

mediesan

Acum 12 ani

fara mult tam-tam Mediasul tace si isi face treaba in multe privinte mai repede si mai eficient decat Sibiul. Lor le ajunge un bazin "didactic" , al sibienilor trebuie sa fie cel putin ca in Florida, asa ca asteptam intai sa se schimbe clima. Nu ajung viziuni grandomane, mai trebuie si mijloace de realizare.
Raspunde

c.a.

Acum 12 ani

Foarte bine ca se face bazin de inot si in Medias. In Sibiu sunt 2 bazine : Olimpia, care a are si bazin de sarituri, si Neptun. Nu stiu ce vrei sa spui cu Florida.
Raspunde

pentru ca

Acum 12 ani

unde are olimpia bazin de sarituri ca de cate ori merg nuti da voie sa sar! sunt puse pentru altii nu pentru muritorii de rand! oricum de fiecare data drept rasplata ma pis in apa aia
Raspunde

c.a.

Acum 12 ani

Olimpia are bazin de sarituri pentru saritori profesionisti ( Clubul Sportiv Soimii ). Ma mir ca ai fost la bazin si nu ai vazut platforma pentru sarituri, are 10 m inaltime.
Raspunde

a

Acum 12 ani

"oricum de fiecare data drept rasplata ma pis in apa aia". mersi, tocmai m-ai convins sa nu mai merg acolo. oare chiar trebe sa "rasplatesti" si restul vizitatorilor? la urma urmei ei intra in apa, nu administratorii bazinului.
Raspunde

6.

Acum 11 ani

ai dreptate 5. , desi chiar imi doresc sa pot sa sar si eu in apa undeva(fie si contra cost), singurul valabil ramane strandul care nu e potrivit decat vara ! off, ce ma oftic.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus