Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Sute de medieseni au curatat Tarnava

Malurile Târnavei  Mari au fost ecologizate sâmbătă de sute de medieşeni. Primăria municipiului Mediaş, în colaborare cu S.C. Apa Târnavei Mari S.A. şi Serviciul Public de Ecologizare au organizat această amplă acţiune de igenizare a malurilor Târnavei sărbătorind astfel „Ziua Mondială a Apei“.

Punctul de pornire  a fost parcul din zona Podului Mare de peste râul Târnava Mare. Elevi, angajaţi ai Primăriei municipiului Mediaş, ai direcţiilor subordonate, cărora li s-au alăturat angajaţi ai societăţilor medieşene au participat la această acţiune de ecologizare.  În urma acestei campanii s-au strâns 800 de saci de deşeuri.

„A devenit o tradiţie ca în fiecare an să sărbătorim Ziua Mondială a Apei şi cum altfel decât prin muncă. Încercăm prin aceste acţiuni să conştientizăm cetăţenii municipiului Mediaş asupra importanţei apei şi protejarea mediului înconjurător. Mă bucur că au participat atât de mulţi medieşeni la această acţiune pentru că numai împreună putem avea un oraş mai curat!“ a declarat primarul municipiului Mediaş, Teodor Neamţu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Turistul

Acum 13 ani

Cum puteţi să spuneţi că zona centrală este curată, cand în "nasul" vostru se află casa sindicatelor, cu acea terasă infectă; chiar dacă este privată (ad.Blaga Valer),vă rog luaţi măsuri, este o pată de ruşine asupra comerţului Medieşean; aşa ne primim turiştii ???Aşa arăta înainte această terasă ?Acum acolo sau "cuibărit" numai indivizi dubioşi agreaţi de "patron".HALAL, AŞA TURISM !!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus