Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
4°C

Raportul lui Martin Bottesch: an electoral, an de criza

11 pagini a acoperit președintele Consiliului Județean, Martin Bottesch, cu raportul său de activitate pe anul 2009. ”Ca și în 2008, în România au avut loc două alegeri (...). Drept urmare, viața politică a fost una dinamică, raportul de forțe pe plan național modificându-se de-a lungul anului (...). În luna ianuarie, coaliția PDL – PSD și-a impus voința în Consiliul Județean Sibiu, înlocuind vicepreședintele Gheorghe Dicu (PNL) cu vicepreședintele Constantin Șovăială (PDL) (...). FDGR a avut un stabilizator”, arată Bottesch în prima parte a raportului său de activitate pentru anul 2009. Documentul face și o scurtă referire la criza economică ce a determinat instituția județeană să prevadă o creștere zero în ceea ce privește cotele defalcate din impozitul pe venit.

Pe plan funcționăresc, pentru Bottesch, principala problemă a fost cea a blocării posturilor. ”Asigurarea unei funcționări normale în condițiile blocării posturilor a fost cea mai mare problemă și a instituțiilor din subordine, mai ales datorită eliberării, printre altele, și a unor posturi de conducere. Considerăm că am găsit soluții bune pentru asigurarea interimatului pe funcțiile de manager al CNM Astra, Centrul Interetnic Transilvania și DGASPC”, mai scrie Bottesch în raportul său.

Președintele CJ Sibiu este mulțumit de modul în care a reușit să conducă instituția. ”Consider că, în calitate de președinte, mi-am îndeplinit și în anul 2009, rolul de coordonator al întregii activități și am asigurat un climat de bună colaborare în cadrul conducerii operative a Consiliului Județean Sibiu. Relațiile principiale existente la acest nivel consider că s-au transmis, cu efect pozitiv, asupra întregii activități, în întreaga instituție”, mai scrie Bottesch. El își asumă responsabilitatea atât pentru buna desfășurare a activității în instituție, cât și pentru ”cele rele”. Printre bulinele roșii pe care Bottesch și le acordă, se numără coordonarea proiectelor de strategie a județului și încurajarea proiectelor cu finanțare europeană.

Citiți întregul raport al lui Martin Bottesch aici.Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

gica

Acum 12 ani

daca exista un om politic cu doza cea mai mare de bun simt, acela este dl Bottesch. Nu am avut ocazia sa cunosc multi, dar pe dansul am avut ocazia sa il cunosc, si asta ma face sa afirm ca nu cred ca un alt om politic poate avea atat de mult bun simt.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus