Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Torok catre Trihenea: sa ne scutiti de facturile la energie

Membrii Colegiului Prefectural şi-au luat la revedere de la prefectul Constantin Trihenea.

În vreme ce majoritatea directorilor de instituţii deconcentrate din Sibiu au ţinut să-l felicite pe Constantin Trihenea pentru viitoarea funcţie, şi să-i mulţumească pentru buna colaborare, directorul ITM Sibiu a găsit răgaz şi pentru o glumă.

„Am vorbit cu colegii şi din vreme ce ne-am dat acordul pentru ca dumneavoastră să mergeţi în noua funcţie vrem să vă transmitem şi că sperăm să faceţi demersuri pentru a ne scuti de la plata energiei electrice pentru un an de zile”, a declarat Feancisc Szombatfalvi Torok, directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu.

Constantin Trihenea şi-a luat astăzi la revedere de la membrii Colegiului Prefectural anunţându-i că va pleca în viitorul apropiat la Bucureşti, unde va deţine funcţia de secretar de stat în Ministerul Energiei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

bebe

Acum 14 ani

Hmmm, ce frumos se gudura Torok!. Propun sa-si schimbe numele in Francisc Gudurau.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus