Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
9°C

Kamelot canta in Piata Mare la ARTMania

Kamelot (SUA) va canta vineri, 13 august, în Piaţa Mare din Sibiu, fiind prima trupă anunţată de organizatorii festivalului pentru ediţia din acest an.

 Festivalul ARTmania 2010 va avea loc în perioada 13-15 august. Ajuns la cea de a cincea ediţie, festivalul începe comunicarea evenimentelor cu o trupă de peste ocean mult aşteptată în România: Kamelot (SUA) va cânta vineri în Piaţa Mare din Sibiu.  
 
 În ultimii trei ani pe scena festivalului au fost prezente numeroase trupe rock consacrate printre care Nightwish, HIM, Opeth, Amorphis, Anathema, Lacrimosa, Tiamat, My Dying Bride sau Within Temptation. Festivalul prezintă concerte în Piaţa Mare şi expoziţii, petreceri, precum şi alte acţiuni culturale în cetatea medievală a Sibiului.
 
Kamelot este o trupă regală pe scena Metal, prestigioasă şi influentă în ultimele două decenii. Faima formaţiei în rândul fanilor şi a presei a crescut progresiv, fiecare dintre cele şapte albume de studio depăşindu-şi predecesorul prin calitatea versurilor şi a producţiei. Kamelot combină diferite stiluri definind o marca distinctă:  “Cântăm Power Metal la fel de mult ca şi Progressive Metal şi Gothic Metal”, spune fondatorul trupei, Thomas Youngblood.

Bileţele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta şi pe www.ticketpoint.ro adăugând la preţurile de mai jos comisionul de ticketing în valoare de 6%.
 
 Până în 30 aprile 2009, biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate la preţul de 70 RON pe zi şi 110 RON pentru abonamente.  În perioada 1-31 mai: 80 RON pe zi şi 140 RON pentru abonamente. 1 iunie - 12 august: 90 RON pe zi şi 160 pentru abonamente. 13-15 august: 110 RON pe zi şi 180 RON pentru abonamente.  
 
 ARTmania Festival 2010 este organizat de ARTmania Events în parteneriat cu Primăria Municipiului Sibiu şi Consiliul Local Sibiu. O acţiune susţinută de Lanţul hotelier Continental Hotels.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Cosmin

Acum 14 ani

Roy Khan rulz!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus