Vineri,
01.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Selectie pentru locuri de munca in Italia

 

Sibienii care vor să prindă unul din cele 530 de locuri de muncă puse la dispoziţie de firme din domeniul hotelier, în Italia, ar trebui să ia legătura cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu. "Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza în perioada 26-28 aprilie 2010 în București o selecție de forță de muncă pentru domeniul hotelier în Italia. Sunt oferite 530 de locuri de muncă pe perioada sezonului estival pentru cameristă, ospătar, personal pentru recepție, portar, hamal, personal de întreținere (electric, instalaţii, clădiri), spălători vase și bucătar/ajutor bucătar", arată un comunicat al agenţiei.

Locaţia aleasă pentru desfăşurarea evenimentului este str. Valter Mărăcineanu nr. 1-3, et. 4, cam 313, sector 1, Bucureşti.

"Persoanele interesate trebuie să transmită CV-urile, completate în limba italiană, consilierilor EURES din județul în care domiciliază, urmând a fi contactate pentru a participa la selecția finală doar persoanele ale căror CV-uri au fost preselecționate de către angajatorii străini", se mai arată în comunicat.

Cerințele pentru acceptare sunt: experiența în domeniu, cunoștințe de limba italiană (constituie un atu cunoaşterea limbilor germană şi engleză).

Pentru mai multe informații privind participarea la această selecţie (condiții de participare și acte necesare), persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Sibiu, str. Morilor nr. 51A, cam. 440, telefon: 0269/210882 sau 0269/237719 sau pe site-ul www.eures.anofm.ro.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus