Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Supervizor FIBA Europe la meciurile din play-off si play-out masculin

Preşedintele Federaţiei Române de Baschet, Carmen Tocală, a solicitat forului european de profil un supervizor pentru meciurile din play-off şi play-out masculin, pentru a preîntâmpina eventuale probleme legate de arbitraj.

În comunicatul dat publicităţii joi, FR Baschet a anunţat că supervizorul desemnat de FIBA Europe, care va fi prezent la meciuri din prima fază a play-off-ului este ungurul Ivan Bodrogvary, membru în Consiliul Director al forului continental şi preşedinte al Comisiei Feminine din cadrul acestuia. "FR Baschet îşi doreşte un sistem competiţional curat, fără suspiciuni, şi doreşte să demonstreze că nu este implicată în niciun fel în scandalurile sau reclamaţiile din ultima vreme, referitoare la prestaţia arbitrilor sau la evaluările comisarilor FRB", se arată în comunicatul oficial al FR Baschet.

Ivan Bodrogvary va sosi astăzi  în România şi va superviza primele două meciuri, din cele cinci programate în prima fază a play-off-ului, între CSU Sibiu şi Elba Timişoara. Acestea sunt programate la Sibiu, vineri şi sâmbătă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus