Luni,
25.01.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

Fanii sibieni pleaca la Timisoara

Peste 40 de suporteri ai echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu vor porni mâine dimineaţă spre Timişoara pentru a-şi susţine echipa în cele două meciuri de foc din cadrul primei runde a play-off-ului campionatului naţional de baschet. Circa 35 de suporteri vor face deplasarea cu două microbuze obţinute de galerie cu sprijinul lui Cristi Bicher. Restul vor merge la Timişoara cu maşinile personale. Microbuzele pleacă din parcarea Sălii Transilvania în jurul orei 10 şi 30 de minute. În funcţie de dorinţa fiecăruia de a rămâne şi pentru partida de a doua zi, unul dintre autocare nu se va întoarce înapoi marţi, urmând să se întoarcă după cel de-a doua întâlnire. Meciurile din play-off, dintre Elba Timişoara şi CSU Atlassib Sibiu, sunt marţi, 20 aprilie, de la ora 17:30, difuzat şi pe TVR 2, şi miercuri, 21 aprilie, de la ora 18:00, în direct pe TVR 3. După primele două meciuri, cele două echipe se află la egalitate. Timişoara a câştigat primul meci cu 87-74, iar Sibiul l-a câştigat pe cel de-al doilea cu 78-77, ambele partide fiind disputate în Sala Transilvania.

Comentarii

1 comentarii

unu mic

Acum 10 ani

"Peste 40 de suporteri ai echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu vor porni mâine dimineaţă spre Timişoara"...Circa 35 de suporteri vor face deplasarea cu două microbuze obţinute de galerie cu sprijinul lui Cristi Bicher. Restul vor merge la Timişoara cu maşinile personale. Microbuzele pleacă din parcarea Sălii Transilvania"...acuma is 35 sau peste 40? "În funcţie de dorinţa fiecăruia de a rămâne şi pentru partida de a doua zi, unul dintre autocare nu se va întoarce înapoi marţi" ...deci autocare sau microbuze?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus