Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
17°C

33 de strazi raman fara gaz timp de sapte ore

Reprezentanții E.On Gaz anunță faptul că joi, 22 aprilie, va fi întreruptă furnizarea gazului metan pe 33 de străzi din municipiul Sibiu. Întreruperea furnizării se datorează unor lucrări de cuplare de noi conducte la sistemul de distribuție a gazelor naturale. ”E.ON Gaz Distribuţie S.A. a finalizat înlocuirea conductei de distribuţie a gazelor naturale pe strada Rusciorului din municipiul Sibiu, cu o conductă nouă de polietilenă, cu rezistenţă şi durabilitate crescute. Pentru cuplarea noii conducte la sistemul de distribuţie, serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi întrerupt în cursul zilei de joi, 22 aprilie a.c., începând cu ora 09.00”, se arată într-un comunicat de presă al E.On.
Vor fi afectați locuitorii de pe străzile Rusciorului, Aleea Rusciorului, Gladiolelor Alea Petuniei, Nottara, Postăvarilor, Cameliei, Dr. Bagdazar, Elena Cuza Doamna, Petru Maior, Ghe. Şincai, Ecaterina Teodoroiu, Cerbului, Berzelor, Bujorului, Mărului, Părului, Gutuilor, Vişinilor, Fragilor, Strugurilor, Nucului, Dr. Ocnei, Aviator Bănciulescu Gheorghe, G-ral Mărdărescu Gheorghe, Prunelor, Căpriorilor, Oborul De Vite, Sălcilor, Lungă, Daliei, Crăiţelor şi Calea Şurii Mari.
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, în jurul orei 16.00, mai informează E.On.
”Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)”, se mai arată în documentul citat.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus