Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Doru Octavian face StandUp adevarat la Imperium

Doru Octavian Dumitri vine la Imperium Luni 26 Aprilie la ora 21 la un super show de StandUp Comedy.

Umorul românilor a rămas de multe ori singura soluţie prin care reuşim să trecem peste problemele apărute în fiecare zi şi care de multe ori ne şi motivează.

    Fenomenul de StandUp Comedy a fost introdus în formula actuală, în Romania la jumătatea anilor 90 de către 2 nume care au devenit foarte mari în industria divertismentului. Primul nume greu: Vacanţa Mare, a fost un succes în toate planurile, oferind iniţial spectacole în săli mari unde cu greu găseai bilete, mai târziu au urmat o serie de show-uri TV care au avut audienţe care au rupt toate barierele ajungând până la urmă să ia o pauză în momentul în care nu au mai avut inspiraţie. Calitatea dialogurilor de multe ori a lăsat de dorit, vulgaritatea şi glumele proaste fiind totuşi gustate şi de cei cu studii superioare, chiar dacă nu vroiau să recunoască.

    Al doilea nume mare care a ridicat fenomenul de One Man Show la nivel de arta este: DORU OCTAVIAN DUMITRU. Ei bine Doru, vine la Imperium Luni 26 Aprilie la ora 21 la un super show de StandUp Comedy. Evenimentul face parte din spectacolele integrate în conceptul Imperium Petit Theatre. Doru Octavian Dumitru vine cu un spectacol care nu a mai fost prezentat in Sibiu, care surclasează orice alt eveniment de luni seara. Calitatea umorului, atât prin mimica şi gesturi, dar şi prin monoloagele sale, dar mai ales prin interacţiunea dintre DOD şi public garantează o seara reuşită.
    Tipul de StandUp Comedy pe care Doru Octavian Dumitru îl face în cluburi, poate fi asemănat de multe ori cu spectacolele susţinute de Amza Pelea. Felul de a vorbi şi topica propoziţiilor induce idei diferite, costumaţiile adecvate, interacţiunea cu privitorul şi talentul de a descrie nişte situaţii ipotetice prin care te simţi “teleportat” în poveste fac ca acest spectacol “Hernie de plisc” să fie cu mult superior oricăror altor showuri de comedie din această perioadă din Sibiu.

    Un spectacol extraordinar, care aduce multe noutăţi pentru sibieni şi care nu copiază nici un alt eveniment, “Hernie de Plisc” cu Doru Octavian Dumitru promite o seară de distracţie şi un show cum nu au mai fost demult în Sibiu.

    Pentru detalii despre proiectele Imperium Pub, întrebări, propuneri sau rezervări, vă invităm să vizitaţi siteul www.imperiumclub.eu sau să ne scrieţi la  imperium.sibiu@gmail.com

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus