Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Poli Iasi - Gaz Metan: Meci pentru evitarea retrogradarii

Gaz Metan va juca la Poli Iași, duminică, la ora 16:30. Formația are 33 de puncte și e la numai 4 puncte de prima echipă retrogradată. Meciul de la Iași va fi jucat sub presiunea evitării retrogardării existentă la ambele echipe. „Cu Poli Iași este un meci vital, meci în care dacă nu vor obține trei puncte își diminuează serios șansele de a rămâne în Liga I”, a spus Pustai, antrenorul gaziștilor. Un rezultat favorabil îndepărtează formația lui Pustai de zona retrogradării, iar aceștia pot juca finalul sezonului mult mai liniștiți și fără presiunea care apasă pe aceștia. „Trebuie să avem răbdare, trebuie să ne gândim că orice rezultat favorabil pentru noi duce la ieșirea cât de cât din această zonă fierbinte, dar după cum a fost întreg campionatul, așa este și sfârșitul, cu meciuri foarte directe, cu meciuri jucate pe muchie de cuțit și cu multe echipe angrenate în evitarea retrogradării și la fel pentru obținerea unui loc în competiții europene”, mai declară tehnicianul.

Arbitrajul a dat de cap medieșenilor în meciul din etapa trecută cu Bistrița, însă Pustai evită să facă declarații despre acesta. „Sper că în acest final de campionat să fie greșeli cât mai mici și nu foarte grave și nu, poate, nu împotriva noastră”, a declarat Pustai. Din lot nu vor face parte Lițu care este indispensabil două săptămâni, iar Silvășan și Dudiță sunt suspendați. Antrenorul a mai precizat că și trei puncte sunt suficiente pentru salvarea de la retrogradare. Meciul va fi transmis în direct pe GSP TV, de la ora 16:30

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 295

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus