Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

8.300 de lei stransi din prajiturele si cafea pentru Gradinita nr. 37

8.300 de lei au reușit să strângă doamnele din Clubul Oamenilor de Afaceri Germani din Transilvania (Deutscher Wirtschaftsclub Siebenbuergen - DWS), care au organizat o acţiune de strângere de fonduri pentru reabilitarea şi dotarea Grădiniţei nr. 37 din Sibiu.

Acestea i-au invitat pe sibieni în curtea Colegiului Brukenthal să cumpere, în scop caritabil, cafea şi prăjuturi pregătite de ele. Pentru a putea strânge cât mai mulţi bani acţiunea a avut şi o tombolă pentru participanţi cu articole donate de membrii ai Clubului Oamenilor de Afaceri. ”Datorită deschiderii sibienilor, la acţiunea de caritate s-au strâns peste 8300 de lei. Primăria Sibiu, colectivul grădiniţiei şi organizatorii mulţumesc celor care s-au implicat în această acţiune şi care au ales să sprijine atât administraţia locală, dar mai ales pe micuţii care frecventează această unitate de învăţământ”, se arată într-un comunicat de presă. Acţiunea a fost organizată de doamnele din Clubul Oamenilor de Afaceri în colaborare cu Primăria Sibiu, Colegiul Naţional Brukenthal şi Parohia Bisericii Evanghelice.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

cineva

Acum 12 ani

f. frumos
Raspunde

Gradinita nr. 37

Acum 12 ani

Foarte frumos gestul. Multumim in numele copiilor si parintilor. Va multumim.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus