Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Profesorii continua greva

Agitaţie mare pe scena sindicală din întreaga ţară. În fiecare oră, un sindicat anunţă că renunţă la grevă iar altul tocmai ce anunţă că se aliază eforturilor colegilor. Una peste alta, un haos complet a început să domine mişcarea sindicală din România. Deşi informaţii publicate în mass-media indicau Federaţia Educaţiei Naţionale drept una dintre mişcările sindicale care va renunţa la orice formă de protest, FEN a ţinut să precizeze că este exclus ca sindicaliştii să nu mai protesteze împotriva deciziei Guvernului de a micşora lefurile profesorilor. „Consiliul Naţional Extraordinar FEN, întrunit astăzi, 2 iunie a.c., a evaluat situaţia actuală din teritoriu şi a decis continuarea conflictului utilizând toate formele de protest legale: grevă generală, mitinguri şi pichetări. În paralel, FEN va utiliza şi calea instanţelor judecătoreşti pentru apărarea drepturilor membrilor săi”, spun sindicaliştii din învăţământ. Potrivit acestora, greva va înceta doar în momentul în care membrii de sindicat vor vota acest lucru.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus