Marţi,
15.06.2021
Innorat
Acum
11°C

Americani contra americani

Zeci de americani s-au alăturat grupărilor teroriste şi reprezintă o ameninţare pentru SUA şi interesele acesteia din străinătate, a declarat joi unul dintre consilierii preşedintelui Barack Obama pentru combaterea terorismului şi securitate internă, relatează Mediafax, care preia Washington Times, în ediţia online. "În opinia mea, sunt zeci de persoane din Statele Unite care se află în diferite părţi ale lumii, şi care reprezintă o îngrijorare pentru noi", a declarat John O. Brennan, într-un interviu acordat cotidianului american. "Ei reprezintă o îngrijorare pentru noi, nu pentru că deţin un paşaport american, ci pentru că înţeleg mediul nostru operaţional de aici, aduc cu ei anumite capacităţi, lingvistice sau familiaritatea cu potenţialele ţinte", a adăugat el.

Aceste remarci au venit ca răspuns la întrebările cu privire la procedurile folosite de preşedintele Obama de a ordona atacuri împotriva unor cetăţeni americani care s-au alăturat al-Qaida sau altor grupări teroriste.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus