Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Geiger a premiat elitele de la liceul Brukenthal

Societatea Geiger a premiat cei mai buni absolveţi din acest an ai Liceului Brukenthal. Diplomele de promovare şi premiile în bani aferente au fost înmânate în acest an celor 5 absolvenţi Daiana Boroş şi Anca Gavriluţ cu nota 9.88, Ruxandra Lazăr şi Anda Mureşanu cu nota 9.87 şi Victor Savu cu nota 9.86. Pe lângă premiile în bani, absolvenţilor li s-a oferit posibilitatea de a efectua un stagiu de practica la firma Geiger în România sau în Germania. “A devenit şi în România o tradiţie să premiem cei mai buni absolvenţi ai liceului. Prin această distincţie am gasit o modalitate de a susţine elevi tineri, capabili, si motivaţi, şi în acelaşi timp de a le recunoaşte performanţele şcolare extraordinare. Pentru absolvenţi premiul ar trebui sa fie un imbold de a aborda sarcini noi cu acelaşi angajament şi motivaţie şi în viitor”, a declarat Georg Geiger, directorul Executiv Geiger Romania.
Grupul de firme Geiger din Obersdorf, cea mai sudica localitate a Germaniei, este prezent pe plan internaţional în domeniile materii prime, construcţii şi tehnologii de mediu. Grupul Geiger are în prezent circa 1800 de angajaţi, iar de câteva decenii are o stransă legătură cu România şi în special cu Sibiul.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus