Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Bucati din industria sibiana, la licitatie

Pe parcursul unei singure luni, iulie, Fiscul scoate la licitaţie, în dosare de executare silită mai multe sedii, hale de producţie şi terenuri cu valori importante, aparţinând unor companii cu nume din industria sibiană. Seria licitaţiilor "grele" este deschisă de clădirile Agnitex, firmă aflată în topul datornicilor. Fiscul încearcă să vândă birouri, ateliere, magazii, grupate în trei clădiri ale companiei. Impobilele sunt evaluate, la prima licitaţie, la circa 1,2 milioane lei, fără a include TVA-ul. Potrivit datelor de la finele lunii martie, Agnitex avea o datorie către stat de circa 3,77 milioane lei. O altă licitaţie "grea" este programată pentru 14 iulie. Atunci, Fiscul încearcă să vândă, la a doua licitaţie, un teren cu tot cu nu mai puţin de şapte hale industriale, aparţinând producătorului de instrumente de măsură Balanţa SA. Preţul de pornire, la licitaţia a doua, este de 3,48 milioane lei, fără TVA. La prima licitaţie, valoarea de pornire a fost de 4,7 milioane lei, ceea ce înseamnă că preţul, pentru cea de-a doua, scade cu 25 la sută. La finele lunii martie, Balanţa SA figura cu o datorie de circa 966.000 lei către stat. În fine, Fiscul mai încearcă să vândă o hală de producţie, aparţinând firmei Arc Industrial SRL. Preţul de pornire, la licitaţia a doua, programată pentru 12 iulie, este de 306.000 lei, bunurile fiind evaluate la 408.000 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 241

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus