Marţi,
31.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-0°C

Primarul si aviatorul Teodor Neamtu: Mediasul aduce iarasi o jertfa de sange tarii

Primarul municipiului Mediaş, aviator în rezervă, a ţinut să-şi exprime public tristeţea pentru moartea Laviniei Guită în accidentul de la Tuzla.

“Vestea trecerii în nefiinţă a Laviniei Guiţă a îndurerat întreaga suflare medieşeană. Cetăţean al aerului din partea comunităţii noastre, Lavinia şi-a pierdut viaţa servind patria. Mediaşul aduce iarăşi o jertfă de sânge în slujba ţării.

În aceste momente de profundă tristeţe vreau să transmit, în numele tuturor cetăţenilor, sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace!” a tranmis primarul  cdor. av (r) Teodor Neamţu.

Teodor Neamţu timp de 25 de ani a slujit patria în uniformă de aviator, 13 ani din această perioadă a fost cadru didactic al Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene „Aurel Vlaicu“.

Unul dintre motive pentru care s-a hotărât să urmeze o carieră militară în aviaţie a fost faptul că aviatorii întotdeauna au fost consideraţi ca nişte oameni aparte, nu neapărat supraoameni, dar nişte oameni care mergeau pe muchia riscului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

MARIA-

Acum 12 ani

DOAMNE CAT DE GREU ESTE,CAND COLEGII AVIATORILOR ITI VIN LA USA SA TE ANUNTE DE DECESUL OMULUI CU CARE AI COPII.AM TRECUT PRIN ACEASTA SITUATIE IN URMA CU 28 DE ANI.NIMENI NU TE POATE CONSOLA IN ACELE MOMENTE.DZEU SA LE DEA TUTUROR AVIATORILOR CAZUTI LA DATORIE,,,ODIHNA VESNICA,,,
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus