Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Persoana disparuta

În data 13 iulie a.c., A. Maria, domiciliată în municipiul Sibiu a sesizat Serviciul Investigaţii Criminale cu privire la faptul că soţul ei a plecat în dimineaţa zilei de 12 iulie a.c., spre serviciu fără a mai reveni.
Anca Ioan (foto) are vârsta de 52 de ani şi este domiciliat în municipiul Sibiu.
Semnalmente: înălţime - 1,70 m, greutate - 60 kg,  constituţie slabă, păr cărunt, scurt, fir drept, ten deschis, ochii căprui, pielea gâtului roşie, nas mare, turtit, buze subţiri.
Semne particulare: degetul mijlociu de la mâna dreaptă este strâmb; pe umărul stâng, în partea din spate are o cicatrice de aprox. 5-6 cm provenită de la o incizie chirurgicală.
La data plecării purta o geacă din tercot cu fermoar şi buzunare laterale de culoare albastră, pantalon blue-jeans de culoare albastru deschis, tricou cu guler de culoare kaki cu dungi subţiri orizontale de culoare albă, pantof tip sport albi.
Deţine asupra sa cartea de identitate, permisul de conducere şi o pereche de ochelari de vedere cu rame subţiri de culoare neagră.
Din verificările şi investigaţiile efectuate a rezultat faptul că bărbatul are intenţia să se sinucidă.
Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Purtător de cuvânt/ofiţer de relaţii publice
Inspector de poliţie
Luciana Balteş

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 337

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus