Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Peste o suta de soferi, sanctionati pentru depasirea vitezei pe DN1

Peste o sută de şoferi au fost sancţionaţi, marţi, pentru depăşirea vitezei legale, de către Serviciul Poliţiei Rutiere Sibiu, care a organizat o amplă acţiune pe Drumul Naţional 1, amplasând şapte radare pe o distanţă de aproximativ 80 de kilometri, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu, peste o sută de şoferi care au depăşit viteza legală pe Drumul Naţional 1 au fost sancţionaţi contravenţional, marţi, patru dintre aceştia rămânând şi fără permisele de conducere. "Am aplicat peste o sută de sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea vitezei şi am reţinut patru permise de conducere, tot pentru depăşirea vitezei. Am avut depăşiri mari în localităţile Bradu şi Sălişte, doi şoferi în fiecare localitate circulând cu peste o sută de kilometri la oră", a declarat corespondentului Mediafax şeful Biroului Drumuri Naţionale din cadrul Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul Bogdan Maxim. Conform sursei citate, cei patru şoferi care au rămas fără permise de conducere circulau, în localitate, cu viteze cuprinse între 102 şi 113 kilometri la oră.

Serviciul Poliţiei Rutiere Sibiu a amplasat, pe DN 1, între localităţile Miercurea Sibiului şi Arpaşu de Jos, pe o distanţă de aproximativ 80 de kilometri, şapte aparate radar.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

icebox

Acum 13 ani

Aoleu vitezomanii !!! sa tipam! Cersetori si pandari. De cate ori sunt probleme in trafic nu vezi picior de politai. Stiu sa stea doar unde e linie continua pe drum drept. Dar na, e usor sa cumperi radare. Sa faci drumuri in schimb e greu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus