Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Mediasul a mai trimis astazi 20 de tone catre sinistrati

Cel de al doilea transport cu ajutoarele donate de medieşeni pentru cetăţenii afectaţi de inundaţii a plecat astăzi spre Moldova. Acest al doilea transport are ca destinaţie judeţul Bacău, mai exact localitatea Săuceşti.

„Astăzi a plecat un tir cu 20 t de haine şi încălţăminte către Moldova. Vreau să le mulţumesc medieşenilor pentru solidaritatea de care au dat dovadă şi pentru implicarea în campania de ajutorare a semenilor noştri care şi-au pierdut casele în inundaţiile din acest an. Vreau să adaug că săptămâna viitoare va pleca un al treilea transport cu ajutoare, de această dată cu alimente de bază şi foarte multă apă, deoarece este nevoie de apă în zonele respective având în vedere că fântânile sunt colmatate” a declarat viceprimarul  municipiului Mediaşi, Floarea Taropa.

Până în acest moment medieşenii au trimis către persoanele din Moldovaafectate de inundaţii 40 t de haine, încălţăminte şi 7,5 t alimente neperisabile. Campaniade strângere de ajutoare continua până în data de 23 august, astfel cei care doresc să doneze alimente de bază neperisabile sunt aşteptaţi la sediul Unităţii de Asistenţă Medico- Socială, str. Acad. I.Moraru, nr.7.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 237

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus