Joi,
07.07.2022
Partial Noros
Acum
23°C

Regele romilor si regina muzicii pop discuta prin impresari

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, susţine că Madonna i-a mulţumit, prin intermediul impresarului ei, pentru placheta de aur pe care i-a oferit-o la începutul acestui an.

 

Florin Cioabă a spus că nu a luat legătura personal cu vedeta, dar că prin intermediul impresarului ei aceasta i-a transmis mulţumiri pentru placheta de aur pe care i-a oferit-o ca apreciere pentru discursul împotriva discriminării romilor pe care vedeta l-a susţinut la concertul din Bucureşti.

 

"Cu Madonna personal eu nu am vorbit niciodată. Prin impresarul ei, însă, aceasta ne-a transmis mulţumiri pentru placheta de aur de 24 de carate oferită. Ni s-a spus că Madonna iubeşte romii şi acest lucru l-am văzut şi noi în concertul de la Bucureşti. Cele câteva cuvinte despre eliminarea discriminării pe care le-a spus ea au făcut înconjurul lumii şi ne-au ajutat mai mult decât am putut să o facem noi, toate organizaţiile romilor, în ultimii 20 de ani", a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX Florin Cioabă.

Potrivit acestuia, placheta de aur, comandată la un bijutier din Italia, i-a fost trimisă Madonnei la începutul acestui an, prin intermediul Ambasadei Americii de la Bucureşti.

În concertul pe care Madonna l-a susţinut, în luna august a anului trecut, la Bucureşti, a fost huiduită atunci când, între două piese, a făcut o pauză pentru a spune că romii suferă din cauza discriminării în Europa de Est, iar acest lucru o "întristează".

"Am aflat din presă că există multe cazuri de discriminare a ţiganilor în Europa de Est şi acest lucru mă întristează foarte tare, în special pentru că noi credem în toleranţă - ţigani, homosexuali, oameni care sunt diferiţi. Toţi trebuie trataţi la fel, nu uitaţi asta", a spus vedeta.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus