Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Regele romilor si regina muzicii pop discuta prin impresari

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, susţine că Madonna i-a mulţumit, prin intermediul impresarului ei, pentru placheta de aur pe care i-a oferit-o la începutul acestui an.

 

Florin Cioabă a spus că nu a luat legătura personal cu vedeta, dar că prin intermediul impresarului ei aceasta i-a transmis mulţumiri pentru placheta de aur pe care i-a oferit-o ca apreciere pentru discursul împotriva discriminării romilor pe care vedeta l-a susţinut la concertul din Bucureşti.

 

"Cu Madonna personal eu nu am vorbit niciodată. Prin impresarul ei, însă, aceasta ne-a transmis mulţumiri pentru placheta de aur de 24 de carate oferită. Ni s-a spus că Madonna iubeşte romii şi acest lucru l-am văzut şi noi în concertul de la Bucureşti. Cele câteva cuvinte despre eliminarea discriminării pe care le-a spus ea au făcut înconjurul lumii şi ne-au ajutat mai mult decât am putut să o facem noi, toate organizaţiile romilor, în ultimii 20 de ani", a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX Florin Cioabă.

Potrivit acestuia, placheta de aur, comandată la un bijutier din Italia, i-a fost trimisă Madonnei la începutul acestui an, prin intermediul Ambasadei Americii de la Bucureşti.

În concertul pe care Madonna l-a susţinut, în luna august a anului trecut, la Bucureşti, a fost huiduită atunci când, între două piese, a făcut o pauză pentru a spune că romii suferă din cauza discriminării în Europa de Est, iar acest lucru o "întristează".

"Am aflat din presă că există multe cazuri de discriminare a ţiganilor în Europa de Est şi acest lucru mă întristează foarte tare, în special pentru că noi credem în toleranţă - ţigani, homosexuali, oameni care sunt diferiţi. Toţi trebuie trataţi la fel, nu uitaţi asta", a spus vedeta.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus