Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

Johannis: Daca va fi o toamna ploioasa, centura nu va fi gata anul acesta!

Terminarea lucrărilor la centura ocolitoare a Sibiului mai ţine doar de vreme, a anunţat astăzi primarul Sibiului, Klaus Johannis. În opinia acestuia lucrărilor se vor încheia în decembrie dacă toamna va fi blândă. "Am fost pe centură şi se lucrează destul de intens. Dacă vom avea o toamnă foarte ploioasă, centura nu va fi terminată", a declarat astăzi Johannis.
Premierul Emil Boc a anunţat săptămâna trecută la Sibiu că se va putea circula pe centura ocolitoare a Sibiului până la sfârşitul anului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 237

Comentarii

3 comentarii

nu mai cobi sasule!

Acum 13 ani

nu mai cobi sasule. ai vrea tu sa nu se termine centura ca sa poti sa dai vina pe adversarii tai politici. sper ca Dumnezeu sa fie alaturi de sibieni si sa-i scape de infernul traficului greu cat mai repede. Doamne-ajuta!
Raspunde

dunkel

Acum 13 ani

mai IP 188.24.241.172, da superstitios mai esti! chiar crezi in cobit, descintece si vraji? :-)
Raspunde

NORMAL

Acum 13 ani

se lucreaza intens?cat 8-10 ore.VRAJALA IEFTINA MADE IN ROMANI
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus