Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Natalie Portman va juca in locul Angelinei Jolie, in filmul SF "Gravity"

Natalie Portman a primit oferta de a juca rolul principal în filmul SF "Gravity", de Alfonso Cuarón, partitură care a fost refuzată de Angelina Jolie.

Producţia Warner Bros., care va fi realizată în 3D, potrivit The Hollywood Reporter, are un buget de 80 de milioane de dolari.

Filmul prezintă drama unei femei care se chinuie să supravieţuiască pe o staţie spaţială şi încercarea ei de a se întoarce pe Terra. Pentru rolul refuzat de Angelina Jolie ar mai fi candidat Scarlett Johansson şi Blake Lively, potrivit unor surse. Însă regizorul Alfonso Cuarón i l-a oferit lui Portman fără să-i ceară acesteia să dea o probă video.

Robert Downey Jr. a semnat deja un contract cu producătorii pentru un rol secundar în acest lungmetraj, pentru care filmările vor începe anul viitor.

Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din pelicula "Léon", a lui Luc Besson, şi a continuat cu filme precum "Visând la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" şi "V de la Vendetta". Filmul "Black Swan", un thriller psihologic american în regia lui Darren Aronofsky, în care Natalie Portman joacă alături de Vincent Cassel, a deschis, săptămâna trecută, Festivalul de la Veneţia.

Nominalizat de trei ori la premiile Oscar, pentru "Copiii tatălui" şi "Şi mama ta la fel!", Alfonso Cuarón este cunoscut pentru filme precum "Harry Potter şi prizonierul din Azkaban", "Marile speranţe" şi "O prinţesă adevărată".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus