Marţi,
27.09.2022
Innorat
Acum
19°C

Vinovatii pentru Podul CFR de la Carta: pensionarii si bugetarii

Stimați sibieni care mai credeați în minuni pentru Podul CFR de la Cârța, afectat de ape de mai bine de un an. Harnici transportatori rutieri, care vă frecați mâinile de bucurie că trenurile tot nu circulă pentru navetiștii veniți acum la voi. Doamnelor și domnilor care sunteți doar interesați de subiect: am aflat de ce nu este reabilitat și redeschis circulației Podul de la Cârțișoara. Pentru a aflat acest lucru l-am contactat, mai întâi, pe Radu Berceanu fostul ministru al Transporturilor. Știind-ul degajat, nemaiapăsat de grijile infrastructurii din România, l-am invitat la o analiză calmă a tristei situații de la Cârța.
Mai întâi, dacă s-a făcut lobby de la Sibiu pentru asigurarea finanțărilor și demararea lucrărilor. ”Ei, lobby! Lobby face toată lumea, dar nici nu era nevoie, că doar ministrul Transporturilor, oricare ar fi, nu e tâmpit să nu dorească să rezolve o astfel de situație. Problemele sunt la bani”, a răspuns Radu Berceanu. De ce nu sunt bani, răspunde tot el. ”Atâta vreme cât noi luăm bani împrumut pentru a plăti pensii și salarii bugetarilor nu o să avem podul reparat. Chiar dacă nu pare să existe vreo legătură între problema de la CFR și pensiile și salariile mari ale bugetarilor mulți, există. Sunt legate una de alta”, a mai lămurit fostul ministru al Transporturilor. Cât despre o aproximare a găsirii resurselor de finanțare și începerea lucrărilor... ”Eu nu mai sunt ministru, întrebați-o pe doamna Boagiu.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Tag-uri: Radu Berceanu

Vizualizari: 164

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus