Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Comisarul european pentru Agricultura, asteptat la Sibiu

Dacian Cioloș, comisarul european pentru agricultură și dezvoltare rurală este așteptat mâine, 14 octombrie, la Sibiu, în cadrul unei întâlniri pe tema Agricultura de semi-subzistenţă în UE: Situaţia actuală şi perspective. Totodată, oficialul european se va întâlni vineri, 15 octombrie, cu o nouă serie de reprezentanţi ai organizaţiilor profesionale din domeniul creşterii animalelor pentru a discuta viitorul Politicii Agricole Comune.
Cioloș a mai fost așteptat la Sibiu și în aprilie, anul acesta. Din cauza erupțiilor vulcanice din acea perioadă, erupții ce au anulat o serie de zboruri, Dacian Cioloș nu a mai ajuns în România și, implicit, la Sibiu.
La discuțiile care vor avea loc în cadrul seminarului găzduit de hotelul Ramada este așteptat să ia parte și noul ministru al Agriculturii, Valeriu Tabără.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus