Joi,
05.08.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Angajatii de la Finante nu mai lucreaza!

Toţi cei 516 angajaţi ai Finanţelor Publice din Sibiu au întrerupt lucrul astăzi de dimineaţă şi au ieşit în faţa clădirii instituţiei, după ce, cu o zi în urmă, liderii de sindicat au discutat cu directorul, anunţându-l că se aliază cu colegii lor din ţară unde au loc proteste. Angajaţii sunt nemulţumiţi de salariile mici şi neplata stimulentelor, anunţă Agerpres.
Salariaţii de la Finanţe din întreaga ţară continuă astăzi protestele faţă de neacordarea stimulentelor financiare. Cu o zi în urmă, circa 200 de angajaţi ai Ministerului Finanţelor Publice au declanşat un protest spontan. Exemplul salariaţilor din Ministerul Finanţelor Publice a fost urmat de angajaţi ai ANAF sau de la direcţiile de Finanţe Publice din mai multe judeţe.
Ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, se întâlneşte cu liderii de sindicat pentru negocieri, astăzi, la ora 12,30, la sediul MFP.

Comentarii

3 comentarii

mim

Acum 10 ani

1. Sunt prea multi 2. s au invatat sa primeasca sume enorme fara sa le merite 3.economia tarii nu si permite sa plateasca bugatarii cu salarii mai mari de 1000 lei 4,ar trebui redus nr bugetarilor cu vreo 500.000. Simplu-nu i asa?
Raspunde

mim hef

Acum 10 ani

Raspunde

finante angajat

Acum 10 ani

stirea este falsa. La Sibiu lucreaza doar 350 de oameni. Iar in strada au iesit 100. Daca ati fi venit sa vedeti... Dar am uitat ca voi luati banul de la domnul director Popescu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus