Joi,
23.03.2023
Cer Senin
Acum
3°C

Peste 250 de sindicalisti din judetul Sibiu vor participa la mitingul de la Bucuresti

Peste 250 de sindicalişti afiliaţi la Cartel Alfa şi la CNSLR Frăţia vor participa, miercuri, la mitingul de la Bucureşti, aceştia plecând cu cinci autocare, închiriate de către filialele locale ale sindicatelor, transmite corespodenntul Mediafax.

Potrivit preşedintelui CNSLR Frăţia Sibiu, Dan Pirnoiu, peste 50 de persoane vor pleca către Bucureşti. "Noi vom pleca miercuri dimineaţă la ora 03.00, din municipiul Sibiu, cu un autocar. Ne ducem direct la Palatul Victoria. Suntem pregătiţi cu pancarte, bannere, cu tot ce ne trebuie pentru miting", a declarat, corespondentului Mediafax, Dan Pirnoiu.

Din partea Cartel Alfa vor pleca la miting peste două sute de sindicalişti. "Noi vom pleca peste două sute de oameni la Bucureşti. Ideea noastră este că vrem ca acest Guvern să cadă pentru că toate demersurile pe care le-am făcut pe lângă Guvern indiferent pe ce subiect au eşuat. Din acest punct de vedere noi nu mai avem ce discuta cu ei", a declarat, corespondentului Mediafax, preşedinte Cartel Alfa Sibiu, Marius Vingerzan. Potrivit sursei citate, sindicaliştii din Cartel Alfa vor pleca spre Bucureşti miercuri dimineaţă, la ora 04.30, din municipiul Sibiu.

Liderii PSD Sibiu susţin că nu au nicio implicare în organizarea deplasării sindicaliştilor la Bucureşti. "Noi suntem în opoziţie. Acum nu avem bani pentru astfel de deplasări. Nu am închiriat autocare pentru sindicalişti", a declarat corespondentului Mediafax, preşedintele organizaţiei municipale a PSD Sibiu, Gheorghe Suditu. Suditu a spus că PSD nu a organizat vreo deplasare a membrilor de partid la mitingul de miercuri de la Bucureşti.

Moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie va fi dezbătută şi votată miercuri, cu începere de la ora 11.00. Tot miercuri, sindicaliştii se vor aduna între orele 7.30 şi 9.00, după care vor pleca spre Piaţa Victoriei, unde la ora 10.00 va începe mitingul. O oră mai târziu, sindicaliştii vor pleca în marş pe traseul Bulevardul Magheru - Piaţa Unirii - Piaţa Constituţiei, unde vor rămâne până aproximativ la ora 17.30, aşteptând rezultatul votului la moţiunea de cenzură. La protestele din Capitală sunt aşteptaţi 80.000 de participanţi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus