Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cine a scapat, cine a murit, ce am invatat pe urma crizei?

Ziarul Financiar organizează mâine la Sibiu conferinţa  “Ce am învăţat de pe urma crizei. Cele mai dinamice companii din Transilvania – Banat, 2010”.

Evenimentul se’desfăşoară între orele  09,00 –12,00 la Hilton Palace Resort & Spa Sibiu, salon Diamond.

Conferinţa “Ce am învăţat de pe urma crizei” va prezenta evoluţia companiilor în contextul crizei economice pe care România a experimentat-o pe parcursul anului trecut şi care a continuat şi în acest an. Această contracţie economică a constituit un adevărat test pentru mediul de afaceri local, mulţi antreprenori descoperind că economia de piaţă nu înseamnă numai o creştere continuă, ci o evoluţie ciclică, cu suisuri şi coborâşuri.

Reuniunea va dezbate teme precum:

    * Ce sunt fondurile de investiţii de tip private-equity şi care sunt avantajele acestora pentru companii faţă de alte forme de finanţare?

    * Ce aduce un fond de investiţii în companiile în care investeşte, în afară de investiţia propriu-zisă?

    * Cum putea fi prevazută criza prin care trecem în prezent?

    * Cât de importante sunt datele macroeconomice în deciziile de business?

    * Ce decizii au luat antreprenorii care au reuşit să treacă cu bine peste criză?

    * Cum poate constitui insolvenţa o soluţie de supravieţuire pentru o companie pe timp de criză?

    * Care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ştie un antreprenor care vrea să atraga finanţare prin programe europene?

    * Care sunt direcţiile de acţiune ale autorităţilor locale pentru îmbunatatirea mediului de afaceri ?

În cadrul conferinţei, Ziarul Financiar şi Enterprise Investors vor acorda, pentru al treilea an consecutiv, premiile “Cele mai dinamice companii din România”, recunoscând performaţele financiare din ultimii trei ani ale companiilor româneşti din Transilvania-Banat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus