Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Steaua, invinsa de Gaz Metan Medias, scor 0-1

Formația Steaua a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XV-a a Ligii I, ardelenii obţinând prima victorie din istorie pe terenul bucureştenilor, transmite Mediafax.

Eric de Oliveira a marcat unicul gol al meciului, în minutul 4, când a şutat din voleu de la marginea careului mic. Meciul s-a jucat fără spectatori, ca urmare a incidentelor de la meciul cu Rapid-Steaua, scor 0-1, din Cupa României-Timişoreana. Steaua şi Gaz Metan s-au întâlnit pentru a 11-a oară în prima ligă, fiind pentru întâia oară când echipa transilvăneană se impune pe terenul steliştilor.

Antrenorul Cristian Pustai şi-a exprimat satisfacţia, duminică seară, pentru victoria echipei sale, Gaz Metan Mediaş, apreciind că rezultatul este echitabil şi formaţia sa a beneficiat de starea de oboseală a steliştilor. "Am obţinut în sfârşit primele puncte în Bucureşti. Din fericire a fost chiar la un meci cu Steaua. Am profitat şi de o conjunctură favorabilă, era normală o stare de oboseală la Steaua. Rezultatul este echitabil, deja ne gândim la CFR, iar noi suntem o echipă destul de greu e învins în deplasare în acest sezon. Suntem o echipă care joacă fotbal, doctorul nostru nu a intrat niciodată în teren, deşi am condus repede. Nu-mi place întreruperile, tragerile de timp. Noi jucăm, nu comentăm nici arbitrajul", a declarat Pustai. Pentru tehnicianul Gazului, fotbalul este trist fără spectatori: "E trist fotbalul fără suporteri, e bine să luăm măsuri în situaţii grave, dar din păcate suferă şi alţi oameni. Nu ar trebui privaţi toţi spectatorii".

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, după înfrângere, că este supărat pe toată lumea, inclusiv pe antrenorul Marius Lăcătuş. "De ce să le dau banii? Banii îi iei când îi meriţi. Nu e vorba de un atac acum, dar asta e mâna antrenorului. El motivează jucătorii. Are două loturi la dispoziţie. La pauză am vorbit cu Marius Lăcătuş să le spună că nu mai primesc niciun ban dacă nu câştigă meciul ăsta. Dacă ai valoare câştigi. Sunt supărat pe toată lumea. Şi pe Lăcătuş. Cine a antrenat echipa asta? El. Nu e posibil să te bată Gaz Metan în Ghencea. Alţii au făcut egal şi noi ne bucuram, dar uite că s-a mărit avansul de puncte", a spus Becali.

Oficialul stelist consideră că Steaua nu mai are şanse să câştuige titlul de campioană în acest sezon: "S-a dus titlul, la revedere. Titlul îl iei când ai echipă. N-au legătură suporterii cu valoarea jucătorilor. Când eşti panaramă, eşti panaramă. Stai, te mişti pe teren şi dai două pase greşite". Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a părăsit tribuna oficială la pauza meciului cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-1, şi a mers la vestiare, afirmând că este supărat pentru prestaţia echipei sale. El a plecat de la stadion în minutul 84.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus